Bed & Breakfast

Bed & Breakfast – Boerderij Croy
Een unieke plek om een weekje of een weekend tot rust te komen en lekker te genieten. Je proeft hier het Brabantse boerenleven in al zijn facetten!

Even proeven van het landleven
Bed & Breakfast de Croyhoeve - Kasteel CroyB&B – Boerderij Croy ligt tussen de weilanden, op een steenworp afstand van Kasteel Croy. Hier beleef je letterlijk het Brabantse boerenleven want de directe buren zijn de Marchigiana-runderen.
Dat maakt logeren in Boerderij Croy ook zo’n bijzondere ervaring!

Comfortabel en knus
Wij maken je verblijf zo aangenaam mogelijk. Het comfortabele appartement beschikt over twee ruime kamers, een knusse woonkamer, een badkamer en een ruime keuken. Je kunt een afzonderlijke kamer huren of het  gehele appartement, bijvoorbeeld voor een gezin van 4 personen.

Goed gevulde koelkastBed & Breakfast - De Croy Hoeve
In Boerderij Croy woon je zelfstandig en bepaal je je eigen tempo. Wij zorgen voor een goed gevulde koelkast, zodat je zelf een ontbijt kunt klaarmaken. Wilt je ’s avonds lekker dineren, dan is restaurant De Croyse Hoeve op 5 minuten loopafstand.

Voor elk wat wils
Iedereen die van wandelen houdt, kan zijn hartje ophalen tijdens het verblijf op Boerderij Croy. We vertellen je graag over de schitterende wandelroutes en fietsroutes door de prachtige natuur. Een avondwandeling rondom het kasteel is zeker de moeite waard. Even genoeg van de rust? 10 minuutjes in de auto en je bent in hartje centrum Eindhoven of Helmond.

Kijk op www.boerderijcroy.nl voor de uitgebreide informatie en direct reserveren.