Bed & Breakfast

Bed & Breakfast De Croy Hoeve
Een unieke plek om een weekje of een weekend tot rust te komen en lekker te genieten. U proeft hier het Brabantse boerenleven in al zijn facetten!

Even proeven van het landleven
Bed & Breakfast de Croyhoeve - Kasteel CroyB&B De Croy Hoeve ligt tussen de weilanden, op een steenworp afstand van Kasteel Croy. Hier beleeft u letterlijk het Brabantse boerenleven want uw directe buren zijn de Marchigiana-runderen.
Dat maakt logeren in de Croy Hoeve tot een bijzondere ervaring!

Comfortabel en knus
Wij maken uw verblijf zo aangenaam mogelijk. Het comfortabele appartement beschikt over twee ruime kamers, een knusse woonkamer, een badkamer en een ruime keuken. U kunt een afzonderlijke kamer huren of het  gehele appartement, bijvoorbeeld voor een gezin van 4 personen.

Goed gevulde koelkastBed & Breakfast - De Croy Hoeve
In de Croy Hoeve woont u  zelfstandig en bepaalt u uw eigen tempo. Wij zorgen voor een goed gevulde koelkast, zodat u zelf uw ontbijt kunt klaarmaken. Wilt u ’s avonds lekker dineren, dan vindt u restaurant De Croyse Hoeve op 5 minuten loopafstand.

Voor elk wat wils
Iedereen die van wandelen houdt, kan zijn hartje ophalen tijdens het verblijf op de Croy Hoeve. Er zijn diverse wandelroutes waar uw gastvrouw u graag meer over vertelt. Uiteraard zijn er ook prachtige fietsroutes. Een avondwandeling rondom het kasteel is zeker de moeite waard. Even genoeg van de rust? 10 minuutjes in de auto en u bent in hartje centrum Eindhoven of Helmond.

Prijs: € 80,00 per kamer / 2 personen
Kijk op www.croyhoeve.nl voor de uitgebreide informatie en reserveringen.