Bruiloften, feesten en partijen

Restaurant Croy Buitenhof is voor Roggel en omgeving een gewilde locatie voor bruiloften, feesten en partijen. Ook ontvangen we u graag als u iets anders te vieren hebt. Voor een zakelijke ontmoeting bijvoorbeeld.

UITNODIGEND
Voor uw feestelijke bijeenkomst of zakelijke gebeurtenis creëren wij een aangename plek. Aan de ligging doen we niets, want die is al eersteklas: dicht bij de natuur, lekker rustig en gemakkelijk bereikbaar.
En binnen bevestigen de inrichting en sfeer het landelijke karakter. Wat in zo’n uitnodigende ambiance verder plaats moet vinden, regelen wij geheel volgens uw wensen.

BROUWMEESTER
En dan ons eigen Croy bier! Wilt u even proeven? De brouwmeester nodigt u uit voor een smaakvolle reis naar onze ambachtelijke bieren. U kunt voor een bijzonder moment ook plaats nemen bij de rustieke open haard: ‘Proost’, ‘Welkom’, ‘Nog vele jaren’.

AFSPRAAK
Graag maken wij met u een afspraak voor de invulling van uw ontvangst, receptie, feest, meeting of training. U kunt ons daarvoor telefonisch benaderen (0475 – 491 181) of via feesten@desmaakvancroy.nlGraag even vermelden welke locatie het betreft.

U zult er geen spijt van krijgen!

Waar kunt u De Croyse Hoeve - Aarle-Rixtel vinden?

Croylaan 9
5735 PB, Aarle-Rixtel
0492 - 38 13 48
info@croysehoeve.nl
Plan uw route